the blog

Latest news.

Avortul – Strigatul mut

noiembrie 25, 2016

Unii spun ca… Un avort este o interventie banala prin care se indeparteaza un ghem de tesuturi numit produs de conceptie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicita. Sau la extractia unei masele. Decizia de a pastra sau nu sarcina este exclusiv problema privata a femeii, care are dreptul suveran de a hotari ce face cu trupul ei. Asadar, avortul trebuie sa fie legal si accesibil oricarei femei. Cei care fac avorturi salveaza femeile de la o viata nefericita sau de la complicatiile unui avort empiric. Avortul este sigur si fara urmari. Avortul este solutia cea mai potrivita pentru o sarcina nedorita!

Altii cred ca… Avortul este uciderea brutala a unei fiinte umane, deplina, unica, lipsita de aparare. Copilul nenascut este o persoana umana si ar trebui sa fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avortionisti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenta “ajutorarii femeilor”, produce miliarde de dolari profit. Femeile care au facut un avort sufera foarte des de urmari fizice si psihice devastatoare. Avortul nu este niciodata o solutie pentru o sarcina nedorita.

Ai vrea sa afli adevarul despre avort? Documentarul medical “Strigatul mut”, unul din cele mai dramatice filme realizate vreodata, te va ajuta sa intelegi mai multe.

Vezi filmul si vei afla lucruri pe care propaganda pro-avort n-ar vrea ca tu sa le stii vreodata.

Sursa: http://www.strigatulmut.ro/

Author:

Facebook Page Loading...
Newsletter
Alegeti articolul din categoria dorita