the blog

Latest news.

SUFLETUL PERECHE

noiembrie 19, 2017

Zilele trecute am distribuit un articol despre SUFLETUL PERECHE. Era o poveste frumoasa, adevarata, care putea servi drept exemplu in orice domeniu al vietii (profesional, de afaceri, …) – nu numai in relatiile de iubire. Stiti, este vorba despre “acel tren” care poate trece o singura data prin gara ta si nu stationeaza decat foarte putin, astfel ca ai nevoie de o foarte mare cunoastere de sine, curaj si responsabilitate pentru a te urca in el imediat. Daca il pierzi, este posibil sa regreti o viata intreaga pentru ca nu ai facut-o. In astfel de cazuri nu functioneaza calculele rationale, mergi pe mana intuitiei.

Cred ca sunt in asentimentul tuturor daca am sa sustin ca noi oamenii avem nevoie de relatii romantice, avem nevoie sa iubim si sa fim iubiti.

Poate tocmai din acest motiv, atunci cand se vorbeste despre sufletul pereche majoritatea oamenilor isi canalizeaza atentia catre relatia de iubire si alegerea partenerului perfect.

Mi s-a parut interesant subiectul, atat pentru mine cat si pentru clientii care vin la cabinet, drept pentru care mi-a facut placere sa am in biblioteca mea cateva carti pe aceasta tema. Nu am sa intru in amanunte, dar am sa mentionez cateva din subiectele tratate.

Russ Michael defineste in cartea  “Sufletul pereche te cheama” principalele trei categorii de suflete pereche : Biologice, Sufletesti, Sirituale. Tot el, te ajuta sa afli unde il gasesti, cum il alegi si tehnica pe care o poti folosi pentru a-l atrage.

Maria Shaw vorbeste in cartea ”Cum iti gasesti sufletul pereche” despre perspectiva reicarnarii si motivele karmice pentru care sufletele pereche se intalnesc (a plati o datorie, a indrepta un rau facut, a duce la bun sfarsit ceva inceput si neterminat, a ajuta un alt suflet, …). In conceptia ei, asta inseamna ca sufletele pereche nu trebuie neaparat sa fie amanti (amante), soti (sotii) sau iubiti (iubite). Maria Shaw vorbeste despre motivele intalnirii acestor suflete, avand in prim plan scopul pentru care s-au intalnit si anume : pentru a invata o lectie importanta in evolutia lor. Autoarea iti da cateva indicii pentru a te ajuta sa recunosti o relatie intre suflete pereche si totodata, care sunt elementele care iti  spun clar ca relatia pe care o ai nu este intre suflete pereche.

Arielle Ford este o alta scriitoare care s-a ocupat de tratarea acestui subiect, din perspectiva Legii Atractiei in cartea “ Secretul sufletului pereche – Manifesta-ti iubirea vietii cu ajutorul Legii Atractiei”. Aceasta autoare ofera chiar un instrument, denumit “Harta Comorilor” care te ajuta sa aduci in viata ta partenerul/partenera dorit (a).

Daca in acest moment al vietii este important sa aduci in viata ta mai multa iubire, prin prezența unui partener potrivit, poti incerca exercitiile cuprinse in cartile prezentate mai sus. Va pot spune ca sigur dau rezultate. Dar trebuie sa aveti mare atentie la modul in care formulati dorintele privitoare la calitatile celui/celei pe care vreti sa-l (sa o) materializati. Stiti cum se spune : “ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample”.

Acum, inspirata fiind de unele postari de pe facebook si exemple din viata reala, am sa va spun ceva care in mod sigur va deranja cateva persoane si anume :

– Nu veti atrage (reatrage) iubirea vietii voastre aratandu-i cat de disperat(a) sunteti ca nu (mai) este alaturi de dvs. Ii puteti starni mila, dar mila nu este = iubire. Umilinta in fata persoanei iubite, credeti-ma nu este sexi, atragatoare, interesanta,…Te faci preș, atunci sa nu te miri ca isi va sterge picioarele pe tine !

– Este frumos sa scrii pentru un/o iubit(a) imaginar(a), dar fara a actiona in sensul aducerii langa tine ramane doar maculatura, la unii de buna calitate (au talent) dar tot maculatura se cheama. Este o actiune safe, dar, la fel ca iubirea in mediul virtual nu poate suplini o imbratisare, o sarutare… reala.

– Alege sa lucrezi cu persoana ta, astfel incat pretentiile pe care le ai de la sufletul pereche (iubitul/iubita) sa le contii si tu. Legea Universala a Atractiei spune ca noi atragem intotdeauna oameni, evenimente, care corespund, din punct de vedere vibratoriu nivelului nostru energetic, convingerilor noastre, nivelului nostru spiritual de evolutie.

Cu cele mai frumoase ganduri va doresc tuturor o viata plina de iubire !

 

Cab.de psihologie Magdalena Ciuca

www.psiholog-de-suflet.ro

Author:

Facebook Page Loading...
Newsletter
Alegeti articolul din categoria dorita