the blog

Latest news.
Locul lui Dumnezeu este râvnit de mulți !

Locul lui Dumnezeu este râvnit de mulți !

decembrie 4, 2018

În Evanghelia dupa Matei, se menționeaza că vor apărea mulţi profeţi falşi care-i vor înşela pe oameni. Și, dacă ne uităm în jur chiar începe să se adevereasaca această profeție. A devenit o modă să te lauzi că ești evoluat spiritual (nu să fii), că ți s-a deschis al 3lea ochi și trăiești deja în a 5-a dimensiune, că te-au răpit extratereștrii și de atunci ai căpătat abilități paranormale. Și pentru că trăim într-o lume a materialului, această preocupare a devenit o sursă de venit facilă.

 

Nu contest că există printre noi oameni cu niște însușiri deosebite (unele înnăscute, altele dobândite prin exersare), dar ce să vezi (?) aceștia sunt modești și la locul lor, nu încearcă să-și demonstreze și să-și susțînă superioritatea, nu se uită la restul lumii că la niște furnici cocoțați pe un soclu, nu manipulează și nu vor cu tot dinadinsul să aibă dreptate sau ultimul cuvânt.

 

Din păcate, pentru cei menționați în prima parte a articolului nu este vorba de altceva decât de un Ego (orgoliu) spiritual exacerbat care s-a născut dintr-o lipsă – cel mai adesea iubirea de sine, prețuirea de sine. Ăsta este motivul pentru care încearcă și reușește să facă rost de acestea căutând să impresioneze pe alții, se prezintă ca fiind un om special în comparație cu restul lumii, un fel de mic Dumnezeu, pentru a stârni admirație/iubire.

 

Din păcate felul în care o face este acela al unui infatuat punându-se pe sine într-o postura superioară, încercând totodată să diminueze valoarea celorlați dandu-le indicații despre felul în care ar trebui sa-și trăiască viața.

 

În acest moment, nu acești falși mesia mă interesează. Mulți dintre ei îngroașă rândurile celor cu tulburare de personalitate.

 

Dar ei nu ar există dacă nu ar există cei care să-i urmeze, să creadă în ei și să le facă jocul. Este trist să vezi că există oameni care își ignoră propria intuiție și fac alegeri în funcție de verdictul dat de astfel de farisei. Dragul meu OM, tot ce se întâmplă în viaţa ta este rezultatul alegerilor, deciziilor și acţiunilor tale. Nu mai aștepta că alţii să hotărască în locul tău CE și CÂND ai „voie divina” să faci anumite lucruri, asumă-ţi responsabilitatea pe de-a-ntregul asupra vieţii tale și fă schimbările necesare până îţi place de tine și viaţa pe care o trăiești.

 

Învață să te foloseșți de puterea ta interioară, învață să te cunoști și să adaugi valori noi personalității tale acolo unde crezi că există lipsuri. Îmi învăț clienții care vin la cabinet să nu depindă de mine, să se cunoască și să capete încredere în ei, să știe că au tot ce le trebuie în interior, doar calea pentru a-și atinge un obiectiv poate fi diferită de a altora – dar au aceleași șanse. Cine crezi că este expert în viață ta în afară de tine ? Ia-ți puterea înapoi și folosește-o pentru a ajunge la cea mai bună varianta a TA !

 

Îți doresc succes și te îmbrățișez cu drag,

 

Magdalena Ciuca – Cabinet individual de psihologie

Author:

Facebook Page Loading...
Newsletter
Alegeti articolul din categoria dorita