the blog

Latest news.
Acceptă ziua de azi cu tot ce îți aduce

Acceptă ziua de azi cu tot ce îți aduce

iulie 3, 2019

Multe persoane ar dori să știe dinainte, să anticipezese, ce se va întâmpla atunci când merg pentru prima dată într-un loc, să știe ce urmează să-l întrebe șeful când  îl ceamă la el în birou, să știe cum va decurge prima întâlnire romantică și ce ar fi bine să (nu) spună …

ȘI EU AM FOST AȘA ! Dar m-am lecuit în mare parte, nu de tot. Mai lucrez la perfecțiunea mea.

Ce se întâmplă când dorim să ghicim viitorul ? Pur și simplu facem scenarii, construim tipare în care viitorul ar trebui să intre. Dar, ce să vezi (?) nu prea intră.

Mai mult, tot urmărind scenariul nostru (de multe ori negativ), nu suntem atenți la ceea ce se întamplă în prezent și răspundem neadecvat, sau lăsăm să treacă pe lângă noi momente importante pe care le-am fi putut valorifica în mod favorabil.

De ce se întâmplă asta ? Pentru că mintea, paznicul tău permanent, vrea să te protejeze de eventualele pericole, de neplăceri.

Dar, alarma trasă de minte este de cele mai multe ori exagerată și uneori chiar falsă. Se spune ca 90% dintre anticipările negative s-au dovedit a fi false. Și până la urmă ce viață este aceea cu frica de „drobul de sare” de deasupra capului, care s-ar putea să cadă, sau NU.

Nu ne putem pregăti pentru ORICE !

Ce poți să faci ? Să stai de vorba cu mintea ta, să o liniștești mulțumindu-i că a fost vigilentă și că ți-a vrut binele punându-te în gardă. Dar, că este cazul să te lase să te descurci la momentul potrivit așa cum vei crede că este mai bine.

Rezistența la nou, dorința ta de a cunoaște viitorul, așteptările tale față de persoane sau situații, îți pot aduce multă nefericire.

Fă loc în viața ta NEPREVĂZUTULUI ! O să vezi cât de distrctiv este !

Și fii cu ochi larg deschiși, pentru că în mod sigur neprevăzutul îți aduce ceva BUN – care te ajută să evoluezi, CHIAR DACA LA PRIMA VEDERE NU PARE AȘA.

Tu ce parere ai ? Scrie-mi câteva idei despre cele de mai sus🙂

la [email protected]
PĂREREA TA CONTEAZĂ PENTRU MINE !

Te îmbrățisez cu drag,

Magdalena

www.magdalenaciuca.ro

Author:

Facebook Page Loading...
Newsletter
Alegeti articolul din categoria dorita