VERIFICĂ-ȚI PERMANENT ATITUDINEA !

aprilie 7, 2020

Încercările vieții te pot deturna de la drumul corect …

Da, bun îndemnul !

Chiar am văzut oamenii mult schimbați de aceste ultime evenimente COVID 19, persoane din care frica a scos la suprafața un caracter neașteptat de urât, minciună, prefăcătorie, egoism … trăsături pe care le-au ascuns cu ușurință în vremurile liniștite.

Am spus „caracter neașteptat de urât”, pentru că avem tendința sa credem că o persoană care de ani de zile este vegan, este și posesorul unui echilibru emoțional bun și al unei conduite exemplare. Cel puțin eu așa credeam …

Din păcate, s-a observat că nu ajută la nimic o alimentație așa-zis curată, atunci când sufletul este neîngrijit. Probabil acele persoane care și-au făcut un scop din lungirea telomerilor (pentru a reîntinerii) au neglijat efectul pe care îl are stresul asupra lungimii și sanatății telomerilor – acești protectori ai moștenirii noastre genetice.

Stresul cauzat de emoțiile negative provoacă o adevărată furtună în organism, care nu poate fi anulată prin alimentație. Este nevoie de igienă la nivel mental și emoțional.

Și Slavă Cerului, resurse există la fel de multe ca și în hrana pentru corpul fizic. Singura condiție este să realizezi că te-ai rătăcit și te-ai abătut de la drumul drept.

Mai întâi este bine să-ți trimiți EGO-ul la plimbare, pentru a nu te sabota. Știi, EGO-ul este acela care îți ține parte indiferent cât de mizerabil te porți și cât de urât vorbești cu cei din jur. EL te păcălește spunându-ți  că tu ai întotdeauna dreptate.

Apoi, poți să te apuci de treabă și să vezi unde ai gresit.
Ca unealtă este eficient să folosești acea vorbă din bătrâni : „ ce ție nu-ți place, altuia nu-i face !” .

Și chiar dacă igiena asta va fi nevoie să o faci zilnic, o să vezi că MERITĂ !🤗❤️

https://www.youtube.com/watch?v=_OGCNfQEfzI&w=852&h=504

Cu drag, Magdalena

Author:

SuperWebTricks Loading...
Newsletter
[activecampaign form=1]
Alegeti articolul din categoria dorita