Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Ciuca Magdalena – Cabinet Individual de Psihologie cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai site-ului www.psiholog-de-suflet.ro, clienti, potentiali clienti) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopul prezent mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora va rugam sa nu utilizati site-ul www.psiholog-de-suflet.ro.

Conform cerintelor Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit in continuare “Regulament” pentru protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, datele personale sunt pastrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Prin bifarea la formular de contact „Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal” sau prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre sunteti de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Scopul

Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de Ciuca Magdalena – Cabinet Individual de Psihologie.

 

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Sunteti obligat (a) sa furnizati datele: nume, prenume, e-mail, telefon si/sau adresa.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate.

 

Destinatia datelor

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru prestarea serviiciului in beneficiul dvs.

Datele inregistrare nu se vand catre terti.

 

Ce drepturi aveti

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la adresa [email protected] sau prin posta la adresa prezenta pe pagina Contact. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Facebook Page Loading...
Newsletter
Alegeti articolul din categoria dorita