Termenii si conditiile de utilizare

Termenii “psiholog-de-suflet.ro”,  “cabinetul”, “site-ul” reprezinta Ciuca Magdalena – Cabinet Individual de Psihologie si serviciile sale oferite prin site-ul www.psiholog-de-suflet.ro.

Ciuca Magdalena – Cabinet Individual de Psihologie are sediul in Bucuresti, Str. Johannes K. Kepler 2, datele de contact le gasiti pe pagina Contact.

Prin termenul “Utilizator” intelegem toate persoanele care acceseaza site-ul www.psiholog-de-suflet.ro.

Site-ul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare, va rugam sa nu folositi Site-ul. Daca veti continua sa utilizati, vom considera ca ati citit si inteles acesti Termeni de Utilizare si efectul lor asupra dumneavoastra.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului  este proprietatea Cabinetului si este protejat de legislatia Romaniei.

Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.

Site-ul respecta drepturile intelectuale ale altor persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata intr-o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati.

In cazul unor eventuale conflicte intre parti, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile in vigoare.

SuperWebTricks Loading...
Newsletter
[activecampaign form=1]
Alegeti articolul din categoria dorita