Testimoniale

 thumbs-up

  Am inceput terapia cu doamna psiholog Magdalena Ciuca avand atat stari de panica, tristete, frica de boli, fel de fel de obsesii. Sunt multumita pt ca in mai putin de o luna, dansa ma ajutat sa ma redescopar, sa invat sa inving frica si sa aleg sa inlatur negativul si sa atrag doar pozitivul, pt ca EU sunt stapana, eu imi conduc viata si gandurile.
Daca nu as fi apelat la terapia cu doamna psiholog, cred ca traiam viata doar asa trecand fiecare zi, fiind mereu o necunoscuta in propriul meu corp, crezand ca doar pastilele ma vor ajuta. Recomand tuturor, psihologul meu de suflet, Doamna Magdalena Ciuca, credeti-ma bolile sufletesti nu se trateaza cu pastile, e nevoie de intelegerea starilor, gestionarea lor, schimbarea modului de gandire, iar pt acest lucru aveti nevoie de terapie. Iar doamna psiholog, e ceea ce aveti nevoie. Sunt din ce in ce mai stapana pe mine si credeti-ma, acest psiholog m-a ajutat sa vad lumina de la capatul tunelului. Merita, incercati si va veti convinge.Tot respectul si toata admiratia pt doamna psiholog Magdalena Ciuca. Cu drag, Daria.

 

 

   „Am apelat la un psiholog pentru ca odata devenita mama, trecutul a inceput sa ma bantuie mai mult decat de obicei. Amintirile despre copilaria mea, despre propria mama si modul cum am fost crescuta nu imi dadeau pace. Asta se reflecta foarte mult in relatia cu parintii si copilul meu, creand o tensiune intre noi.

   Am ales sa vorbesc cu cineva specializat si sa imi rezolv probleme astfel incat copilul meu sa aibe parte de o mama linistita, relaxata si sigura pe sine.

   Doamna Ciuca m-a ajutat sa imi vad greselile, sa devin un om mai bun si sa trec peste clipe dificile. Tensiunile din familia mea au disparut, am invatat sa gestionez mai bine situatiiile deranjante, am invatat sa fiu o mama mai buna.

   Deasemenea relatia cu copilul meu s-a imbunatatit, eram pe cale de a creste un copil dependent de mine, eu eram frustrata pentru ca nu putea sta nici cinci minute singura, acum copilul a invatat ca nu exist doar eu, sta si cu alte persoane si a invatat sa se joace singur, doarme singur la pranz, lucruri pe care nu le facea inainte, lucruri pe care psihologul meu m-a ajutat sa le indeplinesc.

   Urmand sfaturile sale imi ajut copilul sa devina independent, dar in acelasi timp sa stie ca mereu voi fi acolo calauzindu-l, creste armonios si fericit, iar eu sunt linistita si frustrarea a disparut.

   Sunt la a 9-a sedinta cu doamna psiholog si cu toate ca am invatat multe si am indreptat si mai multe, vreau sa continui consilierea, vreau sa devin mai buna, sa ma descurc mai bine, sa invat mai mult de la acest om plin de resurse.

Va multumesc!” – Andreea Mihalache

      „Imi plac postarile prietenei mele, virtuale, Magdalena Ciuca, precum si discutiile pe care le are cu grupul din care facem parte. Degaja competenta profesionala si acorda consultatii de specialitate cu generozitate. Patrunde cu delicatete in sufletul partenerilor de discutie iar sfaturile sale calde aduc liniste si speranta. Magdalena este mai mult decat un psiholog si prieten, este o apropiata a gandurilor noastre, o sora sau parinte, un bun analist al starilor sufletesti prin care trecem. Sa fii iubita frumoasa prietena, bafta cabinetului de suflete in care lucrezi!” – Banu Virgiliu

SuperWebTricks Loading...
Newsletter
[activecampaign form=1]
Alegeti articolul din categoria dorita